Huurwoningen in Den Haag

Haagsche Wooncentrale is een gerenommeerd bemiddelingsbureau. Ons werkgebied omvat Den Haag en omstreken

Haagsche Wooncentrale richt zich sinds 1999 met name op huur en verhuur van onroerend goed. Door de goede vertegenwoordiging in de regio heeft Haagsche Wooncentrale een uitgebreid klantenbestand van Huurders en Verhuurders. Tevens is de aan- en verkoop van bestaande woningen bij ons in goede handen. Onze specialisten weten alles over taxaties, hypotheken en verzekeringen. U kunt met uw vragen bij ons terecht. Wij helpen u graag uw woonwensen te vervullen.

Deskundige en gemotiveerde medewerkers staan u met raad en daad terzijde bij alle mogelijke transacties op het gebied van onroerende zaken.

 

Uw lege woonruimte levert vandaag nog geld op..!
Studio’s, Appartementen & Woningen & Kamers etc.

  • Voor elke ruimte hebben wij wel iemand
  • Wij denken met u mee, maar u maakt de keuze.
  • Bij de Haagsche Wooncentrale staat uw woning centraal

Haagsche Wooncentrale levert ruim 15 jaar Kwaliteit in Huur & Verhuur. Wij zijn sterk in bemiddeling en beheer van uw onroerend goed. Wij verzorgen o.a. huurincasso, controle en reparaties van uw woning. Ons doel is om een professionele en persoonlijke dienstverlening aan te bieden. Dit doen wij door onze klanten en opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren in de (ver)huur van hun woning. Meer informatie neem gerust telefonisch contact met ons op.

Wij zijn u geheel gratis van dienst tussen 09:00 en 19:00 uur. Of stuur een email.